NOTÍCIES

Ma solitud, de Guillem Albà, arriba dissabte a Sant Andreu amb sorpresa incorporada: la presentació de la temporada de teatre de tardor-hivern

Doble sessió a les 18.30 hores i a les 20.00 hores
dimecres 05 de juliol del 2023, Sant Andreu de la Barca
Ma solitud, de Guillem Albà, arriba dissabte a Sant Andreu amb sorpresa incorporada: la presentació de la temporada de teatre de tardor-hivern

Aquest dissabte Guillem Albà trepitjarà l'escenari del teatre Núria Espert a Sant Andreu de la Barca amb l'obra "Ma solitud" i ho farà acompanyat del públic, en un sentit literal.

 

Les persones que tinguin una entrada per a les dues sessions de l'obra (18.30h i 20.00h) tindran una cadira reservada a l'escenari per viure, de ben a prop, el món còmic, poètic i visual de titelles creat per Guillem Albà, on la mà serà la gran protagonista de l'espectacle. El mateix autor ha comentat que és una proposta escènica per reivindicar les mans i tot allò que està fet de manera artesanal i cuinat a foc lent.

 

Ma solitud es va presentar l’any passat al Temporada Alta de Girona, un dels grans festivals internacionals d’arts escèniques. L’artista en té prou amb 25 minuts perquè tot el públic rigui i s’emocioni amb el seu món visual de titelles, una tècnica teatral que el mateix Albà ha confessat que tenia ganes de recuperar quan va crear l’obra. Alguns mitjans de comunicació han qualificat “d’immens” el miniteatre de Guillem Albà. 

 

La sorpresa per aquest dissabte és que el públic podrà gaudir, després de Ma Solitud, de la presentació de la temporada de teatre de tardor-hivern en una ruta on podran conèixer quines obres formaran part de la programació i gaudir d’una copa de cava.

 

Venta d'entrades al següent enllaç: 

https://www.teatrenuriaespert.cat/espectacles/ma-solitud/530/1/detall-espectacle.html