NOTÍCIES

Multitudinària festa per conèixer els remodelats Jardins Pedemonte

La ciutadania pot veure de prop les millores que s’han fet a l’espai
dilluns 27 de febrer del 2023, Sant Andreu de la Barca
Multitudinària festa per conèixer els remodelats Jardins Pedemonte

Centenars de persones han assistit a la festa organitzada aquest dissabte per estrenar els remodelats jardins Pedemonte.

 

Des de primera hora del matí es van organitzar tallers infantils i la festa la va amenitzar el grup musical local “Les Polos”.

 

L’objectiu de la remodelació ha estat recuperar un jardins romàntics, millorar l’accessibilitat, augmentar la varietat de la vegetació per augmentar la biodiversitat i la renovació del mobiliari urbà.

 

La proposta s’ha completat amb nous camins de recorregut transversal, un recordatori de l’aigua i del patrimoni cultural existent, el manteniment de la graderia i nou enllumenat públic.

 

L’alcaldessa de Sant Andreu de la Barca, Ana Alba, ha dit que “aquests Jardins Pedemonte tenen història, tenen sentiment i hem volgut amb aquesta transformació mantenir aquest esperit, però amb una renovació profunda de l’espai”.

 

Alba ha recordat que “la dels Jardins Pedemonte ha estat la primera de les remodelacions dels espais públics i jocs infantils que prepara l’Ajuntament” i ha apuntat que “estem destinat més recursos econòmics per millorar el nostre espai públic. Volem un espai públic de qualitat i amb disseny”.

 

Durant els pròxims dies començaran les obres de millora dels parcs infantils de Rosalia de Castro, de Josep Pla i del carrer Perú.