NOTÍCIES

Nou cicle de teatre escolar

dimarts 13 de febrer del 2024, Sant Andreu de la Barca
Nou cicle de teatre escolar

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca inicia la segona part del cicle de teatre escolar. Enguany, els infants d'educació infantil i dels tres cicles d'educació primària, inicial, mitjà i superior, podran gaudir d'espectacles de teatre que prèviament han treballat a l'aula.

 

Durant els mesos de febrer i març l'alumnat podrà veure al Teatre Núria Espert els espectacles Loops, Draps, La casa més petita i Frankenstein, aquest últim en llengua anglesa. Per primera vegada s'oferirà una obra en aquest idioma.

 

Les propostes escollides destaquen pel seu perfil pedagògic, estan seleccionades tenint en compte el cicle educatiu dels infants i prèviament consensuades amb les escoles.

 

El programa municipal busca apropar les arts escèniques a la infància, així com fomentar la sensibilitat artística i la creativitat.

 

La regidora d'Educació i Infància, Anna Serra, ha destacat que "aquesta campanya ens permet assegurar l'accés al teatre i la cultura a tots els infants de Sant Andreu de la Barca" i ha remarcat "la importància de les arts escèniques com a eina pedagògica per desenvolupament dels nens i les nenes".