NOTÍCIES

S'instal·len zones d'ombra a l'Escola Joan Maragall

dimecres 15 de maig del 2024, Sant Andreu de la Barca
S'instal·len zones d'ombra a l'Escola Joan Maragall

Aquest matí s'ha instal·lat una vela tensada per a crear una nova zona d'ombra al pati de l'Escola Joan Maragall. Aquesta és una de les actuacions en les quals s'està treballant en el projecte de naturalitzar els patis dels centres educatius del municipi. No només instal·lant zones d'ombra, també treballant per a baixar les temperatures als patis. Una iniciativa que s'està portant de forma conjunta amb el consell escolar i la Generalitat.

Joan Jansana, regidor d'Urbanisme, ha detallat que "és un projecte en el qual s'està treballant després de les visites de l'alcalde i la regidora d'Educació a les escoles. Es va traslladar al consell escolar i van estar d'acord que l'Escola Joan Maragall és la que més necessitava l'espai perquè és la que té més complicat tenir una zona d'ombres al pati de manera natural".

Jansana també ha avançat que "també es treballarà en la resta d'escoles de Sant Andreu de la Barca amb diferents accions: plantació d'arbres, crear espais perquè faci menys calor... Es tracta d'un projecte a llarg termini que seguirà a partir dels cursos vinents."

L'escola Josep Pla de Sant Andreu de la Barca també ha començat la seva valoració per a instal·lar més zones d'ombres al seu pati.