NOTÍCIES

Sant Andreu de la Barca acollirà la tercera etapa de la Volta Ciclista a Catalunya

Provocarà afectacions al trànsit el dimecres 24 de març
dijous 18 de març del 2021, Sant Andreu de la Barca
Sant Andreu de la Barca acollirà la tercera etapa de la Volta Ciclista a Catalunya

El pròxim dimecres dia 24 de març, Sant Andreu de la Barca acollirà la tercera etapa de la Volta Ciclista a Catalunya, que enguany celebra el seu centenari.

 

Els ciclistes passaran per la nostra ciutat cap a les 12, un fet que provocarà afectacions al trànsit.

 

La tercera etapa de la Volta sortirà de Castelldefels i acabarà a Walter 2000/Setcases. És previst que la caravana passi per Sant Andreu cap al migdia. Els ciclistes entraran a la ciutat des de Pallejà i sortiran cap a Martorell.

 

El seu pas per Sant Andreu provocarà que es talli el trànsit de la carretera nacional.

 

Un equip de 25 persones, entre policies locals, agents cívics i membres de la brigada, treballarà per garantir la seguretat de la cursa.

 

Avui dijous s’ha fet la primera reunió de coordinació entre els departaments implicats.

 

Aquesta edició de la Volta Ciclista a Catalunya se celebra sense públic per adaptar-se a tots els protocols marcats per evitar la Covid-19.

 

Després de la suspensió de l’any passat a causa de la pandèmia, la Volta Ciclista a Catalunya torna amb una participació de luxe i amb alguns dels millors ciclistes del món, com ara Alejandro Valverde, Enric Mas, Marc Soler, Chirs Froome, Richard Carapaz, Marc Hischi, David De la Cruz o Thomas de Gendt.

 

La principal característica d’aquesta edició és que s’estableix una bombolla de cursa per aïllar corredors, personal d’equip i organització de l’exterior, i per tant les sortides i les arribades de la cursa es faran sense públic.

 

L’organització demana a la ciutadania el compliment de les normes perquè aquest esdeveniment es pugui celebrar sense cap entrebanc pel que fa a la salut dels esportistes.