NOTÍCIES

Sant Andreu de la Barca acull la passejada de Marxa Nòrdica per a Gent Gran

dijous 21 de març del 2024, Sant Andreu de la Barca
Sant Andreu de la Barca acull la passejada de Marxa Nòrdica per a Gent Gran

Aquest matí 180 persones han participat en la penúltima etapa del cicle de passejades de Marxa Nòrdica per a la Gent Gran organitzat per la Diputació de Barcelona i els ajuntaments de Sant Andreu de la Barca, Sant Vicenç de Castellet, la Llagosta i Calaf, que ha tingut lloc al nostre municipi.

 

En total, els participants han recorregut un total de 7,83 kilòmetres sortint des de les instal·lacions municipals de Can Salvi. Han realitzat una ruta circular per diferents carrers del nucli urbà i pistes forestals i han passat per llocs històrics del patrimoni de Sant Andreu de la Barca com l'ermita de Santa Madrona del Palau, la Masia de Can Preses i el Pi Tallat. La jornada ha finalitzat amb un dinar i ball i animació a Can Salvi.

Una iniciativa que té l'objectiu de promoure i dinamitzar l'activitat física i l'exercici entre les persones grans com a eina per millorar la salut i afavorir les relacions interpersonals entre persones de diferents municipis.

En la primera de les quatre passejades de marxa nòrdica, celebrada el 24 de febrer, una cinquantena de veïns i veïnes de Sant Andreu de la Barca van visitar el municipi de la Llagosta.