NOTÍCIES

Sant Andreu de la Barca commemora el Dia d'Andalusia amb activitats culturals i populars

La zona de pic-nic acollirà un dinar de germanor amb un plat típic de la zona
divendres 17 de febrer del 2023, Sant Andreu de la Barca
Sant Andreu de la Barca commemora el Dia d'Andalusia amb activitats culturals i populars

Sant Andreu de la Barca ha preparat un ampli programa per commemorar el Dia d’Andalusia, que tindrà lloc el cap de setmana del 25 i 26 de febrer.

 

La normalitat serà la tònica principal d’aquesta celebració després de les restriccions dels darrers anys arran de la pandèmia.

 

El programa combina les activitats culturals, amb el tradicional festival de les entitats al Teatre Núria Espert, i la celebració popular, amb un dinar organitzat a la zona de barbacoes.

 

Les activitats començaran el 25 de febrer amb un festival que comptarà amb la participació de Hermandad Virgen del Rocío, l’Associación de Veïns de la Plana, Iván Márquez, el Centro Cultural Andaluz, la Peña Sevillista i Sergio Barroso.

 

L’alcaldessa de Sant Andreu de la Barca, Ana Alba, ha destacat “la importància de mantenir la cultura i les arrels andaluses a la ciutat”.

 

El diumenge dia 26 tindrà lloc un dinar popular a la zona de pic-nic. El programa per aquest dinar de germanor, al que es pot assistir sense cita prèvia, reserva un espai per al ball i la demostració de cultura popular andalusa.