NOTÍCIES

Sant Andreu de la Barca obre una oficina per consultar i resoldre dubtes sobre el Pla Director Urbanístic Metropolità (PDUM)

L'AMB facilita l'accés a la informació i l'assessorament sobre el nou Pla que ordenarà el territori metropolità
dimarts 04 de juliol del 2023, Sant Andreu de la Barca
Sant Andreu de la Barca obre una oficina per consultar i resoldre dubtes sobre el Pla Director Urbanístic Metropolità (PDUM)

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha posat en funcionament l'Oficina d'Atenció del Pla Director Urbanístic Municipal (PDUM), del 10 de juliol al 14 de juliol. Aquest Pla té com a objectiu l'ordenació, la planificació i l'estructuració del territori de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) durant les properes dècades.

 

L'Oficina Itinerant del PDUM és una iniciativa de l'AMB que busca apropar-se als diferents municipis metropolitans per a facilitar el coneixement del pla i resoldre els dubtes de la població. A través d'aquesta oficina, els ciutadans de Sant Andreu de la Barca tindran l'oportunitat de conèixer els detalls del PDUM i comprendre com afectarà el desenvolupament urbanístic del municipi i de l'Àrea Metropolitana de Barcelona en general.

 

El Pla Director Urbanístic Metropolità (PDUM) de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) és un document de planificació i ordenació territorial que té com a finalitat establir les directrius i les estratègies per al desenvolupament urbanístic de l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

 

Aquest pla afecta els 36 municipis metropolitans de Barcelona i té una perspectiva de futur a llarg termini, amb l'horitzó posat l'any 2050. El PDUM pretén crear una metròpolis més eficient, cohesionada, sostenible, equilibrada i justa.

 

A Sant Andreu de la Barca, l'Oficina d'Atenció del PDUM permet consultar el document en paper fins al 14 de juliol a la 3a planta de l'edifici de l'Ajuntament. A més, l'equip tècnic del PDUM atendrà consultes personals els dies 12 i 13 de juliol

 

Per a més informació i per sol·licitar cita prèvia per a consultes, podeu visitar el següent enllaç: https://urbanisme.amb.cat/informar-se/oficina-d-atencio-al-pdu/cita-previa