NOTÍCIES

Sant Andreu de la Barca reafirma el seu compromís amb la igualtat de gènere

Amb la signatura d’un pacte de ciutat
divendres 11 de març del 2022, Sant Andreu de la Barca
Sant Andreu de la Barca reafirma el seu compromís amb la igualtat de gènere

Sant Andreu de la Barca ha reafirmat el seu compromís amb la igualtat entre dones i homes mitjançant la signatura d’un pacte de ciutat feminista.

 

Coincidint amb el Dia Internacional de les Dones, més de 50 entitats i associacions i els partits polítics amb representació al ple municipal van signar el document d'adhesió a les polítiques d'igualtat de la ciutat.

 

“Cal reafirmar el compromís de Sant Andreu amb la igualtat de les persones i l’educació de gènere per construir una societat més igualitària” va afirmar l’alcaldessa de Sant Andreu de la Barca, Ana Alba.

 

Els acords que contempla el manifest són, entre d’altres, promoure accions i estratègies per a erradicar les desigualtats de gènere a tots els àmbits, apostar per la prevenció i la sensibilització com a accions contra la violència masclista i fer més visibles nous models de masculinitat.

 

També, aposta pel treball conjunt d’entitats, institucions i ciutadania en el foment dels valors de la igualtat i el bontracte, així com vetllar per un ús de la imatge no sexista ni estereotipada.

 

L’acte de signatura del pacte va tenir lloc al Teatre Núria Espert i va comptar amb la participació de l’Escola Municipal de Música i Dansa, que va presentar l’espectacle audiovisual “Mare Terra”.

 

També hi va participar l’artista Marta Rossell pintant un quadre en directe. L’obra, que vol transmetre un missatge al·legòric al Dia de la Dona, estarà exposada a la Sala de plens del consistori.

 

Podeu llegir el Pacte de ciutat feminista i per la igualtat aquí.