NOTÍCIES

Sant Andreu promou l’activitat entre les persones grans i l’envelliment actiu

Participa al cicle de passejades “A cent cap als cent”
dijous 10 de març del 2022, Sant Andreu de la Barca
Sant Andreu promou l’activitat entre les persones grans i l’envelliment actiu

Una cinquantena de persones tornen a gaudir del programa de passejades de marxa nòrdica “A cent cap als cent”, organitzat per la Diputació de Barcelona i al qual estan adherits diversos municipis de Catalunya.

 

Es tracta d’un projecte que busca promoure l’activitat física entre la gent gran a través de passejades adaptades a les possibilitats i necessitats del col·lectiu, que transcorren per camins accessibles i suaus.

 

Les passejades duren entre 3 i 4 hores, amb recorreguts que es desenvolupen majoritàriament per pistes forestals o camins de muntanya, apropant així els participants a la natura.

 

La proposta també permet als participants conèixer diferents entorns geogràfics de Catalunya. Fins ara, en el marc de la temporada 2021-2022, han visitat Santa Coloma de Gramenet i Calella.

 

Avui l’alcaldessa de la ciutat, Ana Alba, ha acomiadat als participants que, en aquesta ocasió, han visitat el municipi Prats del Lluçanès.

 

El pròxim 6 d’abril, Sant Andreu de la Barca acollirà a participants d’altres municipis, que recorreran els camins forestals de la ciutat.