NOTÍCIES

Tornen les activitats presencials per a la gent gran

L’Ajuntament organitza tallers de gimnàstica i ball en línia al Parc Central
dilluns 17 de maig del 2021, Sant Andreu de la Barca
Tornen les activitats presencials per a la gent gran

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca reprèn les activitats presencials per a la gent gran, que fins ara s’han estat fent on line, amb dos tallers destinats a majors de 65 anys: gimnàstica i ball en línia.

La regidora de Gent Gran, Rosario Ramírez ha explicat que és el moment de tornar a la presencialitat, ja que “la gent té molta il·lusió i ganes de sortir”.

 

Les activitats tindran lloc al Parc Central, un espai obert que estarà acordonat per a la seva realització. Totes les persones que hi participin hauran de seguir les mesures sanitàries, portant mascareta i mantenint la distància mínima entre assistents.

 

Per una banda, el taller de gimnàstica es farà els dimarts i dijous del 20 de maig al 22 de juny. Hi podran assistir fins a 75 persones, les quals es repartiran en tres grups de 25 i estaran guiades per un monitor de gimnàstica.

L’horari d’aquesta activitat serà dimarts de 10.30 a 11.15 hores, mentre que dijous serà de 9.30 a 10.15 hores i de 10.30 a 11.15 hores.

 

Pel que fa al taller de ball en línia, tindrà lloc els divendres del 21 de maig fins al 25 de juny. El nombre màxim d’assistents se situa en 60, dividits en dos grups de 30. Per a aquesta activitat, els grups estaran guiats per un professor de ball i l’horari serà de 18 a 19 hores i de 19 a 20 hores.

 

Per participar en els tallers cal inscriure’s prèviament trucant al telèfon 936356400, extensió 201, a partir del 17 de maig.

L’horari d’atenció al ciutadà és de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i dijous tarda de 16 a 19 hores.

En el moment que s’omplin les places, les persones que s’inscriguin posteriorment passaran a formar part de la llista d’espera i se’ls trucarà en cas d’haver-hi alguna baixa.