NOTÍCIES

Una festa ciutadana donarà inici a les obres de millora de la piscina de Can Salvi

Diumenge dia 20 a partir de les 13 hores
dimarts 15 de novembre del 2022, Sant Andreu de la Barca
Una festa ciutadana donarà inici a les obres de millora de la piscina de Can Salvi

La pròxima setmana començaran les obres de millora i ampliació de la piscina d’estiu de Can Salvi. Per donar el tret de sortida, diumenge dia 20 a partir de les 13 hores s’ha previst una festa on els ciutadans seran els protagonistes i podran optar a diversos premis.

 

Els problemes de subministraments que tenen les empreses de construcció, derivats de, entre d’altres, el conflicte armat a Ucraïna, ha retardat l’inici d’unes obres que dotaran Sant Andreu de la Barca d’una piscina més gran, més accessible i més segura l’estiu vinent.

 

Per donar el tret de sortida a les obres, que es previst que comencin el dimarts, l’Ajuntament ha organitzat una festa, on les persones que hi assisteixin podran guanyar importants premis i optaran a fer la preestrena de la piscina la pròxima primavera.

 

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca invertirà en aquesta nova piscina 360.000 euros.

 

L’alcaldessa, Ana Alba, ha recordat que “aquesta és una de les inversions que fem en esport i en lleure, perquè invertir en aquests dos aspectes és invertir en la salut de les persones”.

 

“Cal recordar d’altres inversions també previstes en el camp d’esports, com ara la renovació de les màquines de fitness del complex poliesportiu. Tot plegat per incrementar i millorar l’oferta que oferim als nostres ciutadans i ciutadanes”, ha dit Alba.

 

La nova bassa d’aigua tindrà 265 metres quadrats, que s’afegiran al 310 metres quadrats de l’actual, que es completa amb els 35 de la piscina infantil.

 

El projecte es completa amb un nou local per allotjar el material tècnic i l’adequació de la zona enjardinada.

 

En total s’actua en una superfície de més de 867 metres quadrats.