NOTÍCIES

Vols jugar amb nosaltres? Programa d’activitats d’oci actiu després de l’escola

dimarts 07 de novembre del 2023, Sant Andreu de la Barca
Vols jugar amb nosaltres?  Programa d’activitats d’oci actiu després de l’escola

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca reinicia el programa d’oci actiu “Vols jugar amb nosaltres?”, que s’emmarca dins del programa municipal de prevenció de l’obesitat infantil.

 

Es tracta d’un programa que s’adreça als nens i nenes d’entre 6 i 12 anys, i consisteix en sessions d’una hora de jocs tradicionals, totalment gratuïtes.

 

La regidora Eunice Martín i la tècnica de la regidoria de Salut Pública, Isabel Sánchez han donat detalls del programa a l’emissora municipal destacant els objectius del foment de l’activitat física dels infants i facilitar la socialització i la cohesió programant jocs i activitats cada dia de la setmana.

 

L’horari serà de les 16.45 a les 17.45 hores, els dilluns i dijous als Jardins Montserrat Roig, els dimarts a la plaça 11 de setembre i els dimecres i divendres a la plaça Mercè Rodoreda.

 

Per poder participar, no és necessària cap inscripció prèvia. Només cal que els infants entreguin la inscripció i autorització el primer dia que hi participin. Amb aquesta inscripció accepten les normes de participació a l’activitat.

The post Vols jugar amb nosaltres? Programa d’activitats d’oci actiu després de l’escola appeared first on Ràdio Sant Andreu.