NOTÍCIES

Ampliat el termini per accedir a un nou pla d'ocupació

Fins al dia 9 de juny
dijous 27 de maig del 2021, Sant Andreu de la Barca
Ampliat el termini per accedir a un nou pla d'ocupació

L'Ajuntament ha ampliat fins al 9 de juny el termini per poder optar a un dels plans d'ocupació oberts.

 

En aquest cas es contractarà de manera directa i amb recursos propis a 17 persones, una iniciativa que pretén ajudar a inserir-se en el mercat laboral a persones amb especials dificultats. Aquesta és una de les mesures de reactivació econòmica previstes per l'Ajuntament, que compten amb un pressupost total de 200.000 euros.

Es tracta de contractes per un període de sis mesos. Els perfils a contractar estan relacionats amb la construcció, amb la jardineria, amb el treball social, amb les noves tecnologies i amb la cultura.

D'altra banda, l'Ajuntament subvencionarà el 50% de les despeses que té una empresa quan contracta a un treballador. El consistori té previst invertir 75.000 euros en aquest programa durant aquest any.

La iniciativa, que enguany arriba a la seva setena edició, es dirigeix a empreses, entitats i autònoms que contractin persones en situació d'atur de Sant Andreu de la Barca.

El programa es dirigeix especialment a persones majors de 45 anys, persones amb discapacitat, dones o joves desocupats o persones amb dificultats especials.

En les sis edicions anteriors de Sant Andreu Avança per l'Ocupació, al voltant del 70% de les persones contractades a través del programa s'han quedat treballant de manera indefinida a la plantilla de les empreses.

Convocatòria oberta fins al 9 de juny, inclòs.

Consulta el tràmit: Sol·licitud de participació en procés selectiu de personal laboral temporal, corresponent al Pla de reactivació 2021, per pal·liar els efectes del Covid-19