NOTÍCIES

L’Ajuntament millora la seguretat dels vianants als accessos als centres educatius de Bonaventura Pedemonte

La reordenació del trànsit facilitat la mobilitat a la zona
dijous 20 de octubre del 2022, Sant Andreu de la Barca
L’Ajuntament millora la seguretat dels vianants als accessos als centres educatius de Bonaventura Pedemonte

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca treballa per millorar la seguretat dels vianants a la zona de l’escola Àngel Guimerà i de l’institut Sant Andreu.

 

La situació viària que es dona a aquesta zona de la ciutat, especialment a l’entrada i sortida de classe, ha fet que el consistori prengui mesures per incrementar la seguretat a la zona.

 

La primera de les accions previstes, que s’ha posat en marxa aquest mes d’octubre, es incrementar la presència policial a l’hora de les entrades i sortides per evitar l’acumulació de vehicles i els estacionaments irregulars.

 

Abans que finalitzi l’any es remodelarà la circulació a la part alta del carrer Bonaventura Pedemonte.

 

La vorera que hi ha davant del complex esportiu s’habilitarà com a camí escolar senyalitzat al terra i s’ampliarà amb l’actual zona d’aparcament en cordó. D’aquesta manera s’amplia la zona per facilitar el pas dels vianants.

 

L’actuació permetrà mantenir els aparcaments existents ja que els vehicles aparcaran en cordó en paral·lel al nou camí escolar, espai que es guanyarà reduint l’amplada de la calçada, que mantindrà els dos sentits de circulació.

 

A aquest espai també es col·locaran senyals de trànsit que facilitaran l’estacionament d’autocars escolars en cas de necessitat.

 

mapa