NOTÍCIES

Sant Andreu de la Barca celebra una nova edició de la Festa de Sant Andreu

Del 26 al 30 de novembre
dijous 18 de novembre del 2021, Sant Andreu de la Barca
Sant Andreu de la Barca celebra una nova edició de la Festa de Sant Andreu

Sant Andreu de la Barca celebra del 26 al 30 de novembre una nova edició de la tradicional Festa de Sant Andreu.

 

Es tracta d’una edició molt semblant a les celebrades abans de la pandèmia, on es reprenen activitats com la cercavila dels gegants, el concurs de pintura ràpida o el correfoc en el seu format habitual.

 

L’alcaldessa de Sant Andreu de la Barca, Ana Alba, ha apuntat que “volem tornar a la normalitat reprenent activitats que no havíem tingut els últims anys, però sense perdre de vista que la pandèmia continua aquí”.

 

El programa recull propostes per a tota la família i per a tots els gustos.

 

El regidor de Cultura, Juan Pablo Beas, ha dit que “és una programació molt variada i rica, amb les activitats tradicionals de les nostres entitats culturals”.

 

A banda de les propostes culturals tradicionals, també n’hi haurà d’esportives, com la pujada al Pi Tallat, o teatrals, amb les obres “Els Burgarol”, “Coplas del Alma” o “Horta”.

 

La música també omplirà els carrers de la ciutat amb la nova activitat “Vine i toca!”, on tothom podrà escoltar i tocar música a un piano a la plaça de la Font i una guitarra als jardins Casa Pedemonte.

 

Dins de la programació de la Festa de Sant Andreu s’inclouen activitats mediambientals amb motiu de la celebració de la Setmana del Medi Ambient i de la Prevenció de Residus.

 

El regidor de Transició Energètica i Mobilitat Sostenible, Juan Alfaro, ha indicat que “l’objectiu és fomentar el model de sostenibilitat de ciutat que volem transmetre a la ciutadania”.

 

Les activitats també pretenen incentivar l’aprenentatge dels nens i nenes sobre el medi ambient, a través de jocs d’enginy o tallers de reciclatge i reutilització de productes.