NOTÍCIES

L'ajuntament ja té els 73.000 euros de la Generalitat per iniciar el Pla Educatiu d'Entorn

divendres 23 de febrer del 2024, Sant Andreu de la Barca
L'ajuntament ja té els 73.000 euros de la Generalitat per iniciar el Pla Educatiu d'Entorn

Sant Andreu de la Barca disposarà d'un finançament de 73.000 € per impulsar el Pla Educatiu d'Entorn. Un pressupost de col·laboració acordat entre el govern municipal i el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya per aportar el lideratge tècnic i la dinamització de l'educació i l'orientació en l'àmbit comunitari. El Pla Educatiu d'Entorn es un projecte transversal que es començarà a aplicar a partir del tercer trimestre de l'any, amb les primeres activitats per la ciutadania.


En concret, la Generalitat aporta a l'Ajuntament 73.000 € destinats a cofinançar la contractació de dos tècnics, un per impulsar i liderar el Pla i l'altre per fer el Servei d'Orientació a l'àmbit comunitari, i també recursos per portar a terme tallers de suport i acompanyament educatiu i diversificats, d'oportunitats educatives més enllà de l'escola i una mentoria socioeducativa.


Pots escoltar l'entrevista a Ràdio Sant Andreu de la regidora d'Educació i Infància, Anna Serra, on ha comentat el projecte i la seva viabilitat. També ha recordat que el projecte actualment es troba en la fase de dur a terme formacions tècniques i sensibilitzacions a la població amb les direccions dels centres educatius, AFAS i entitats locals.