NOTÍCIES

Torna el programa Sant Andreu Avança per l'Ocupació en la seva desena edició

divendres 17 de maig del 2024, Sant Andreu de la Barca
Torna el programa Sant Andreu Avança per l'Ocupació en la seva desena edició

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha tornat a posar en marxa el programa Sant Andreu Avança per l'Ocupació en una edició que serà la desena del programa. Per aquest any, el consistori hi destinarà 73.000 euros en aquesta línia de subvenció.

La iniciativa busca promoure la contractació de les persones de la ciutat, donant suport les empreses per a contractar personal a l'atur, prioritàriament vol donar feina a les persones que formen part dels col·lectius més desfavorits: dones, joves i persones més grans de 45 anys entre d'altres.

L'Ajuntament contribueix i subvenciona la meitat de les despeses salarials que li suposa a l'empresa la contractació d'aquest personal, fins a un màxim de 9.000 € per contracte. Amb els requisits de tractar-se d'un contracte per una durada mínima d'un any i que la persona estigui empadronada a Sant Andreu de la Barca.

Miquel Àngel Abril, regidor d'Activitat Econòmica, ha detallat que "l'objectiu del programa és incentivar la reinserció social a través de l'ocupació efectiva i fomentar l'ocupació i consolidar el teixit empresarial i comercial de Sant Andreu de la Barca".

Aquesta subvenció la poden rebre aquelles empreses que tinguin el seu centre de treball al municipi i per a aquells contractes que s'hagin iniciat entre el passat 1 de desembre de 2023 i fins al 30 de novembre de 2024.

Pel que respecta als perfils a contractar, el regidor d'Activitat Econòmica explica que "són perfils per a donar cobertura als diferents sectors". Hi ha operaris/es, cambrers/es, personal administratiu i d'oficina, ajudants/es de cuina i oficials de primera i tècnics/ques.

Les empreses poden tramitar l'ajut de manera telemàtica, a través de la Instància genèrica electrònica de la pàgina web municipal o presencialment a l'edifici d'Escoles Velles fins al 30 de novembre.