NOTÍCIES

Obert el termini per optar a nous ajuts per a la igualtat d'oportunitats a la infància en l'entorn educatiu

dimecres 12 de juny del 2024, Sant Andreu de la Barca
Obert el termini per optar a nous ajuts per a la igualtat d'oportunitats a la infància en l'entorn educatiu

Les famílies de Sant Andreu de la Barca ja poden demanar les subvencions per als infants de la ciutat. Concretament, es tracta d'ajuts per a la igualtat d'oportunitats de la infància en l'entorn educatiu.

En aquest programa, s'ha obert la convocatòria de 3 línies d'ajuts, i s'hi destinaran 140.000 euros per aquestes 3 línies:

  • L4. Beques de menjador a les escoles bressol per a infants de 0 a 3 anys (l0 a l2). Es pot sol·licitar del 12 de juny fins a l'1 de juliol.
  • L5. Activitats i casals d'estiu d'infants (l3 a 4rt ESO). Es pot sol·licitar del 12 de juny fins a l'1 de juliol.
  • L6. Vetlladors de casals d'estiu i activitats extraescolars d'infants (l3 a 4rt ESO). Es pot sol·licitar del 12 al 21 de juny.

Aquestes subvencions estan destinades a afavorir la participació dels infants de Sant Andreu de la Barca en el menjador d'escoles bressol, a les activitats d'estiu així com poder tenir un suport per poder fer les activitats d'estiu o activitats extraescolars en el cas de ser un infant amb necessitats educatives especials. L'any passat es van beneficiar 100 infants d'aquests ajuts.

Les sol·licituds, juntament amb la documentació requerida a les bases, es poden presentar de manera telemàtica o de forma presencial demanant cita prèvia a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania, https://citaprevia.gestorn.com/sabarca/#nbb  o trucant al 900 15 19 76 - 93 635 64 00