NOTÍCIES

Els joves de Sant Andreu contribueixen a acabar amb la violència masclista

Lliurats els premis del Concurs Influencers
divendres 12 de març del 2021, Sant Andreu de la Barca
Els joves de Sant Andreu contribueixen a acabar amb la violència masclista

Els joves de Sant Andreu de la Barca són els millors ambaixadors contra la violència masclista.

 

Avui divendres, l’alcalde, Enric Llorca, i el regidor d’Igualtat, Ruben Castro, han lliurat els premis del Concurs Influencers contra la violència masclista.

 

El certamen estava adreçat a joves de Sant Andreu de la Barca i consistia en enregistrar i publicar uns vídeos a la xarxa social d’instagram demostrant com relacionar-se en igualtat i rebutjant la violència masclista.

 

Aquest tipus d'iniciatives és molt important perquè demostra com els mateixos joves poden ser un exemple de canvi i de la defensa de la igualtat. Un exemple per a tota la ciutat de Sant Andreu de la Barca.

 

La guanyadora del primer premi, que consistia en un patinet elèctric, ha estat Mireilla Sotillos. En aquest vídeo han col·laborat també Abril Serrano, Mar Serra, Irati Marín, Alba Cónsul i Angelina Galiano. 

 

Enllaç video: https://www.instagram.com/p/CIlM7DVAit8/

 

El segon classificat ha estat Cristian Oliver i en aquest cas el premi era una tablet. Aleix Vallès, Sergio Barrio, José España, Paula Huellin, Paula Fernandez, Yaiza Tauste, Ana Vesga, Sarah Cobo, Arantxa Arias i Cristina Sánchez han participat en la peça audiovisual. 

 

Enllaç video:  https://www.instagram.com/p/CIHCacLIPkv/

 

Tots els guanyadors i col·laboradors aconseguiran entrades pel Teatre Núria Espert.