NOTÍCIES

Gairebé un milió d’euros per fer una passarel·la que salvarà les vies dels ferrocarrils

El projecte ha rebut 810.000 euros de fons europeus
divendres 02 de desembre del 2022, Sant Andreu de la Barca
Gairebé un milió d’euros per fer una passarel·la que salvarà les vies dels ferrocarrils

L’Ajuntament construirà una passarel·la que comunicarà dues zones de la ciutat, salvant les vies dels ferrocarrils, que compta amb un pressupost de gairebé un milió d’euros.

 

El projecte ha estat un dels beneficiaris dels Fons Next Generation de la Unió Europea, dels que ha rebut 810.000 euros. La resta, fins gairebé un milió d’euros, els aportarà l’Ajuntament.

 

L’empresa local Isidre Archs ha estat l’adjudicatària del projecte, que es preveu que comenci a caminar la pròxima primavera.

 

L’alcaldessa de la ciutat, Ana Alba, ha destacat la importància de que “uns fons europeus es quedin a Sant Andreu ja que una empresa local ha estat la guanyadora del concurs per adjudicar el projecte”.

 

L’empresa Isidre Archs haurà de fer ara el projecte, a partir de l’avantprojecte que té l’Ajuntament, i executar l’obra.

 

La passarel·la comunicarà la zona d’equipaments del carrer Anoia, on es construirà el futur CAP i l’escola bressol municipal, i el Parc Central, salvant les vies dels ferrocarrils.

 

L’alcaldessa ha destacat que “unim dues zones de Sant Andreu de la Barca i creen un corredor verd que va des de la muntanya fins al riu”.